https://careline-zorgmeubilair.nl/wp-content/uploads/2024/04/header-projectinrichting.webp

DAAROP KUNT U REKENEN:

DE MEEST EFFICIËNTE
DESIGNS IN HET LAND.

WIJ REALISEREN UW PROJECT SAMEN MET U.

Creatief. Efficiënt. Winstgevend.

Wij zijn uw interdisciplinaire team van architecten, ontwerpers en projectmanagers. Het maakt niet uit of uw woning een verbouwing, een vervanging of een nieuwbouw is: Wij staan in vuur en vlam voor creatieve ontwerpideeën, moderne kleurconcepten en hoogwaardige materiaalvoorstellen en laten geen middel onbeproefd als het gaat om brandveiligheidsvoorschriften. Maak kennis met Nederlands beste projectinrichter voor zorginstellingen en regel nu uw persoonlijke adviesgesprek!

Afspraak maken

DRIE STAPPEN NAAR UW SUCCESVOLLE PROJECT:

1

ONGECOMPLICEERD ADVIES.

Wij staan voor eerlijk en ongecompliceerd advies vanaf het eerste contact tot en met de planning en installatie. Uw persoonlijke contactpersoon adviseert u professioneel, gericht en vooral met plezier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

https://careline-zorgmeubilair.nl/wp-content/uploads/2022/11/Careline_Shooting_November_0304-scaled.jpg

EERSTEKLAS SHOWROOMS

Ervaar alle mogelijkheden van uw woonwerelden nog voordat u begint met plannen. Onze showrooms worden voortdurend voor u opgeknapt en gevuld met onze hoogwaardige en intelligent ontworpen meubels.

2

INDIVIDUELE PLANNING

Wij ontwikkelen creatieve concepten op maat. Flexibel, zoals de bekleding van onze gestoffeerde meubelen, integreren wij u volledig volgens uw ideeën. Dus zelfs in turbulente tijden kunt u vertrouwen op onze professionals om efficiënt te plannen volgens uw ideeën.

inrichting verpleeghuis

3D-VISUALISATIES

Met behulp van de modernste software ontwikkelen onze ontwerpers gedetailleerde 3D-aanzichten waarmee u virtuele rondleidingen door uw nieuwe ruimte kunt maken. Zo krijgt u al in de ontwerpfase een realistisch beeld van de kleur, de verlichting en het ruimteconcept en uw inrichtingsmogelijkheden. En dit alles zonder de noodzaak van een 3D-bril.

verpleeghuis inrichting
3

LEVENSECHTE REALISATIE

Gepland en klaar! Snel, efficiënt en flexibel. Met onze eigen installatieteams bieden wij u de zekerheid dat elk project ongecompliceerd en tijdig wordt gerealiseerd.

Succesvolle projecten ontdekken
projectinrichting zorginstelling

IN-HOUSE PROJECT-MANAGEMENT

Ervaring, flexibiliteit, routine en knowhow kenmerken ons in-house projectmanagement. Onze experts plannen en sturen uw opdracht betrouwbaar naar de eindstreep en staan altijd voor u klaar, ook daarna.

INTERNE LOGISTIEK

Onze logistiek levert, en levert goed. Om ervoor te zorgen dat alle leveringen de gewenste locatie bereiken, levert ons magazijn- en logistiekteam uw bestelling op tijd en betrouwbaar op de gewenste locatie af.

EIGEN MONTAGETEAM

Uw persoonlijke projectmanager coördineert onze montageteams, inclusief het gehele montageproces, en zorgt ervoor dat uw ideeën snel en veilig worden uitgevoerd. Wij zorgen er ook voor dat alle verpakkingsmaterialen op de juiste manier worden verwijderd en verwerkt.

ONZE EXPERTS PLANNEN VOOR U.

Met hart, ziel en passie!

Met volle aandacht voor uw ideeën en passie voor een professioneel ontwerp. We kunnen nauwelijks wachten om uw project samen met u te realiseren. Onze werkprocessen gaan hand in hand met uw ideeën, zodat u uw individueel ontworpen gewenste resultaat veilig en economisch efficiënt kunt bereiken. We CARE for you!

Maak nu een afspraak

Start uw nieuwe project met ons.

Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u individueel advies. U kunt ons bereiken: Van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.