INRICHTING VAN HET verzorgingshuis “Henriette Roland Holst”

Restaurantinrichting op maat

Verzorgingshuis Henriette Roland Holst van Evean biedt een veilige, huiselijke omgeving voor vele ouderen. Er is ruimte voor ouderen die langdurige verzorging nodig hebben, maar ook voor ouderen met behoefte aan tijdelijke zorg. Voor alle ouderen is er genoeg te doen qua dagbesteding. Ook heeft de locatie een aantal appartementen voor cliënten met psychische of psychosociale problemen, evenals ouderen met oriëntatie- en geheugenproblemen. Wij kregen de opdracht om verschillende huiselijke en moderne meubels te verzorgen voor het interieur van Evean.

 

Een thuis voor cliënten

De locatie Henriette Roland Holst heeft een gezellige sfeer, mede door de grote verscheidenheid aan faciliteiten, zoals een bibliotheek, pedicure en een internetcafé. Het interieur moet voor alle bewoners zo huiselijk mogelijk aanvoelen, maar vanzelfsprekend ook voldoen aan alle verschillende praktische behoeftes van de ouderen. Wij spelen met onze innovatieve, op maat gemaakte interieurs graag in op trends, maar ook op de wensen van de zorginstelling. Voor Evean was het belangrijk om de cliënten zich thuis te laten voelen op de locatie en een zo rustig en vrolijk mogelijke omgeving te kunnen bieden.

 

Renovatie van het restaurant

Careline werd ingeschakeld voor de renovatie van het restaurant, waar het interieur toe was aan vernieuwing. In het restaurant komen ontmoeten veel ouderen elkaar voor meerdere maaltijden per dag en voor gezelligheid. Een verzorgd en uitnodigend interieur is hier dan ook essentieel. Er was behoefte aan een modieuze, maar ook inventieve vervanging van het restaurantmeubilair. Samen met Evean hebben wij gezocht naar een mooie en functionele oplossing om het interieur van het restaurant in locatie Henriette Roland Holst een nieuwe uitstraling te geven. Niet te oubollig, maar met een moderne en frisse sfeer waar de bewoners zich thuis voelen.

 

It’s all in the details

Wij hebben volledig op maat gemaakte tafels geleverd voor het restaurant in verschillende vormen en groottes; zowel rechthoekig als rond, voor allerlei zitsamenstellingen. Alle tafels hebben wielen voor makkelijke verplaatsing. Bovendien zijn ze bovendien in hoogte verstelbaar door middel van een mechanische verstelhendel. Zo kunnen bewoners en bezoekers in alle typen rolstoelen plaatsnemen aan de tafels voor een maaltijd.

 

Comfortabel, praktisch én stijlvol

Daarnaast hebben wij verschillende zitmeubels verzorgd, zoals eetstoelen, maar ook fauteuils en banken voor een ontspannen maaltijd of samenzijn. We kregen de opdracht voor eetkamerstoelen die goed schoon te maken zijn en tegelijkertijd zo veel mogelijk comfort bieden door zachte leuningen. Alle zitmeubels zijn bovendien voorzien van rustige, maar vrolijke kleuren en mooie stoffen, zodat het restaurant een huiselijke en warme sfeer heeft, die perfect past bij de locatie. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat rustieke en moderne elementen met elkaar in balans zijn door hout te combineren met hippe kleuren.