Inrichting en interieur zorginstellingen

U bent op zoek naar een nieuw interieur voor uw zorginstelling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Careline is namelijk dé specialist in het verzorgen van de inrichting en het interieur in de zorgsector. Misschien staat u op het punt te verbouwen, is de inrichting aan vervanging toe of gaat het om een kakelvers nieuwbouwproject. Elke situatie of zorginstelling vraagt iets anders. We luisteren daarom goed naar de wensen en dromen van onze klanten. Die vormen de basis van een passend interieurontwerp. Vervolgens regelen we de complete zorginrichting: van een professionele entree met een vriendelijke uitstraling tot het interieur van inspirerende en praktische vergaderruimtes.

Zelf zien? Bekijk voorbeelden van onze afgeronde inrichtingsprojecten →

 

Vrijblijvend interieurontwerp voor de zorg

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom bieden we de zorgsector vrijblijvend inrichtingsadvies aan. Met andere woorden: het eerste gesprek is kosteloos en zonder verplichtingen. We vragen, luisteren en brengen een passend advies uit. Bent u overtuigd? Dan gaan we met elkaar in zee. We vertalen het advies in een inspirerend moodboard en laten een zorginrichting zien in 3D. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten!

 

Interieur met zorg

Inrichting in de zorg is aan trends onderhevig. Waar voorheen vaak werd gekozen voor uniformiteit richt de zorgsector zich nu meer en meer op de persoonlijke omgeving van bewoners. Met als belangrijkste wens: dat bewoners zich thuis voelen in de zorginstelling. Gelukkig hebben we op maat gemaakte woonruimten die dat mogelijk maken. Dankzij deze woonruimten voelen ouderen en zorgbehoevenden zich op hun gemak…zoals thuis!

Meer weten over onze kamers op maat? Lees het hier…→

 

Huiskamer inrichting gericht op dementie

Naast de eigen ruimte van bewoners is de huiskamer een belangrijke ruimte in een woonzorgcentrum zoals een verpleeghuis. In het bijzonder voor dementerende bewoners. Wij weten precies met welke elementen van het interieur we rekening moeten houden tijdens het inrichten. Van de keuze voor meubels tot een slim kleurconcept: het helpt mee om de bewoner een veilig gevoel te geven.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op – wij adviseren u graag.