De kracht van Careline

  • woonruimten plannen en realiseren
  • creatieve individuele oplossingen
  • meer dan 15 jaar ervaring
  • innovatieve antwoorden
  • gedeelde planning en conceptontwikkeling
  • het hele assortiment van de hoogste kwaliteit
  • een resultaat op maat

Onze aanpak in een oogopslag

Zowel advisering, planning, productie als installatie. Alle procesfasen zijn op elkaar afgestemd en nauw met elkaar verbonden.

Volgens uw persoonlijke voorstellen en budget werken wij individuele inrichtingsconcepten voor u uit. Graag gaan wij daarbij ook in op speciale inrichtingswensen, doen praktische voorstellen en staan u al in de vroege fasen van het project met raad en daad ter zijde.

Onze afdeling voor binnenhuisarchitectuur plant uw inrichting niet enkel vanuit het perspectief van de vormgeving, maar houdt ook de technische en ecologische aspecten in het oog. Door de talrijke vakkundige kwalificaties en jarenlange ervaring kunnen ook omvangrijke en moeilijke nieuwe bouw-, nieuwbouw- en uitbouwprojecten volledig naar uw behoeften en eisen worden ontworpen. Gevelveranderingen, ingrepen in de dragende substanties of de uitbreiding van bestaande ruimtestructuren horen evenzeer tot onze service.

Op de voorgrond staan bij ons een zorgvuldige analyse van alle werkprocessen. Hierbij verzekeren wij niet alleen een optimaal interieurontwerp van de beschikbare ruimte, maar dragen ook bij tot het duurzame rendement van uw woning.

Om uw inrichting bijzonder efficiënt te plannen, begeleiden onze bemeubelings- en inrichtingsadviseurs u al tijdens het ontwerpproces ter plaatse. Vanzelfsprekend worden alle gangbare DIN-normen bij de planning in acht genomen – zo kunt u er zeker van zijn dat alles beantwoordt aan de wettelijke voorschriften.

Diversiteit, originaliteit, kwaliteit en functionaliteit zijn de vier pijlers van ons meubelen- en inrichtingsaanbod. Daarbij investeren wij in de kwaliteit van elk afzonderlijk product en ontwikkelen onze know-how permanent.

Want enkel functionele, hoogwaardige en duurzame meubelen maken de dagelijkse zorg duidelijk comfortabeler. En verhogen het welzijn van de bewoners. Op onze sterke, onderhoudsarme, praktische en flexibele producten krijgt u een buitengewoon lange garantie.

Bij het inrichten laten wij niets aan het toeval over. Elk logistiek proces wordt in samenwerking met u precies gepland, om tijdige levering te kunnen verzekeren. Uw persoonlijke contactpersonenteam coördineert de aanlevering en de complete opbouw en let er bovendien op dat alles aan uw voorstellingen beantwoordt. Ook voor de verwerking van de verpakking zorgen wij, zodat de dagelijkse werking in uw zorginstelling nauwelijks beïnvloed wordt.

1500 m2 Showroom

Begin 2017 komen wij naar buiten met een buitengewoon grote showroom, die de moeite waard is. Kom langs en laat u overtuigen en inspireren door het stijlvolle design van onze inrichtingsmeubilair.

1500 m2 echte kwaliteit.
1500 m2 die overtuigen.
1500 m2 om vast te grijpen en het brede assortiment te ontdekken.

3D-visualisering

 

Na het opstellen van het inrichtingsconcept kunt u zich zeer gauw een realistisch beeld vormen van het kleur- en ruimtelijk concept en van de gekozen inrichtingscomponenten. Door grondontwerpen, schetsen, CAD-tekeningen en materiaalcollages bieden wij u een precieze indruk van de afgewerkte ruimte. Daarnaast toont onze buitendienst u graag de verschillende materiaalmodellen. Een doorgedacht concept en de zorgvuldige realisering zijn onze basispijlers voor een goede samenwerking.

3dVisualisierung1

3dVisualisierung2

3dVisualisierung3

3dVisualisierung4

3dVisualisierung5

Inrichting-check

Overtuig uzelf bij een kosteloze en vrijblijvende check van uw inrichting.

Naar de inrichting-check

Referenties

Duik onder in de wereld van de Careline-inrichting en laat u inspireren door ruimten, kleuren en materialen.

Referenties bekijken

Kunnen wij voor u het inrichtingsproces vergemakkelijken?

Maak meteen een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u graag persoonlijk, telefonisch of per e-mail.

 +31 88 5012405

Naar het contactformulier